İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Lüleburgaz İş İlanları Lüleburgaz Bay Bayan İş İlanları

Lüleburgaz İş İlanları Lüleburgaz Bay Bayan İş İlanları

 Lüleburgaz emlak iş ilanları; Lüleburgaz'da Ekip Arkadaşı Arıyoruz!                                                                     

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanlığı, Lüleburgaz da emlak temsilciliği için ekip arkadaşı arıyoruz! Lüleburgaz da ekip çalısmasına yatkın, sorumluluk sahibi, Halkla ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü analitik düşünebilen, araştırmacı, Lüleburgazda Bay ve Bayan takım çalışmasını bilen emlak danısmanı arıyoruz. İŞ TANIMI Ofis portfoyundeki gayrimenkullerin satış işlemlerini gerceklestirmek, mevcut müşteri ve emlak portfoyunu yönetmek. ( Kendi bölgesinde para kazanmak ve İş imkanı isteyenler  )

Lüleburgaz da Güler Emlak Danışmanlığı'nda yeni bir iş fırsatı için en büyük güvence kişisel ve taşınabilir beceriye sahip olmaktır. Bu beceri dünyanın neresine giderseniz gidin size yüksek kazanç sağlayacaktır. İşte size yüksek güvenceli bir kariyer elde etmeniz için yeni bir fırsat Lüleburgaz Bölgemizde gayrimenkul ve inşaat sektöründeki hareketlilik ile profesyonel Gayrimenkul Danışmanlığı en çok ihtiyaç duyulan meslek haline gelmiştir. Sizler Lüleburgaz da en güvenilir GÜLER GAYRİMENKUL tecrübe ve güveni ile Lüleburgaz ofisimizde kendi işinizi kurmanız ve yeni bir başlangıç için ekibimize katılımak üzere Lüleburgaz ofisimize davetlisiniz.

BU MESLEĞE GİRMEK İÇİN; Tecrübeye ihtiyacınız yok Başarılı ve çok kazanan bir gayrimenkul danışmanı olmanız için gerekli tüm eğitimler Lüleburgaz GÜLER GAYRİMENKUL Tarafından sürekli olarak verilmektedir.

Sermayeye ihtiyacınız yok: LüleburgazGüler Gayrimankul İhtiyacınız olan tüm alt yapıyı ve ofisi sizin için Lüleburgaz da hazırlamış bulunmaktadır.

Lüleburgaz Ekibimize Katılmak İçin Kimleri Arıyoruz?

25 Yaş Üzeri Bay ve Bayan Girişimciler.

Lüleburgaz da Kendi işinin patronu olmak isteyen.

Maaşlı bir işte kazanamayacağınız kadar yüksek kazanç hedefi olan.

Lüleburgaz emlak sektörüne ilgi duyan ve bu sektörde iyi bir kariyer yapmak isteyenler.

Kurumsal bir kimliği konuşma ve giyim tarzı ile yansıtabileceğine inanan.

Özgüveni yüksek, insanlar ile iletişimi güçlü olan.

Hırslı, Girişimci ruha sahip.

Lüleburgaz da Satış ve Pazarlamada uzmanlaşmayı hedeflemiş.

En az Lise Mezunu.

Lüleburgaz da Bay Bayan Genç Emekliler, Bankacılar, Sigortacılar, Çalışmak İsteyen Ev Hanımları, Ve Kendine inananlar Ekibimize katılarak yüksek gelirli bir kariyer sahibi olabilirsiniz.

Lüleburgaz GÜLER GAYRİMENKUL ofisinde Lüleburgaz Güler Gayrimenkul Danışmanı olmak istiyorsanız, Lüleburgaz ofisimize başvurabilir, ya da CV nizi hemengönderin!     

İnsan Kaynakları (luleburgazemlakci.com)


 Etiketler: lüleburgaz iş ilanları, lüleburgaz iş ilanları bugün, lüleburgaz iş ilanları 39,lüleburgaz iş ilanları bayan, lüleburgaz iş ilanları bay, lüleburgaz is ilanları işkur, lüleburgaz iş ilanları sahibinden, lüleburgaz iş ilanı, Lüleburgaz'da Emlak Danışmanı Arıyoruz!



Kategoriler
02884171401

luleburgazemlakci.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir