İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanlığı Görevleri

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanlığı Görevleri

Lüleburgaz Güler Emlak danışmanı diğer adıyla Lüleburgaz emlakçı'lar, gayrimenkul alım, satım ve kiralama gibi işlemleri belli kurallar çerçevesinde gerçekleştiren kişilere verilen mesleki unvandır. Potansiyel müşterilere ya da kendi portföyünü oluşturup yeni müşterilere güvenli hizmet verir.

Lüleburgaz GülerEmlak Danışmanları, potansiyel müşterilere hizmet verirken kendi portföyünü oluşturarak yeni müşterileri firma veri tabanına kazandırması da görevleri arasında yer alır. Lüleburgaz Emlak danışmanlığı yapan kişiler, müşterilerin ihtiyaçlarını belirleyerek, sahip oldukları ekonomik duruma göre Kırklareli Lüleburgaz bölgesinde mülk sahibi olmalarını veya kiralamalarını sağlarken, gayrimenkulünü satmak isteyenler ile de devamlı irtibat halindedir.

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanı'nın Sorululukları Nenelerdir?

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanlığı Kırklareli Lüleburgaz bölgesinde Arsa, Tarla, Daire, İşyeri, Müstakil, Ev, Sanayi arsası vb emlak  alış, satış, kiralama konusunda güncel mevzuata ve tüm yasal işlemlere tam anlamıyla hakimdir, vekalet aldığı kişiler adına bu işlemleri yürütür ve güvenle satın alma ya da satış işleminin tamamlanmasını sağlar. 

Lüleburgaz Güler Gayrimenkul Kırklareli Lüleburgaz bölgesinde İşyeri, Arsa, Tarla, Müstakil, Ev, Sanayi arsası, İmarlı arsa vb mülklerinizi zamanında ve değerinde satılması ya da değerinde alınması için gerekli pazarlama bilgisine, uzmanlığına sahiptir. Lüleburgaz Güler Emlak geniş bir pazarlama ağı ve müşteri portföyüne sahiptir. Bu imkanları kullanarak uzmanlık alanıyla ilgili danışmanlık hizmeti sunar. 

Kırklareli Lüleburgaz bölgesine Güler Emlak Danışmanları Alıcı ve Satıcı arasındaki iletişimi yürütür ve temsil ettiği kişiler adına hukuksal, ticari ve etik anlamda içleri rahat bir şekilde işlemlerin gerçekleşmesinden, takibinden sorumludur. Tüm süreçlerle ilgili düzenli bilgilendirme yapar. 

Kırklareli Lüleburgaz Bölgesinde Satıcı için tüm pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi, gayrimenkulün potansiyel alıcılara gösterilmesi, fiyatlama, güncel fırsatların değerlendirilmesi, satışı etkileyecek değişiklikler konusunda emlak sahibinin bilgilendirilmesi gibi görevleri vardır.

Kırklareli Lüleburgaz Bölgesinde Alıcı için alternatiflerin sunulması, avantaj ve dezavantajlarının anlatılması, beklentileri doğru anlayarak geniş portföy havuzu ve bağlı olduğu danışman network’u üzerinden onbinlerce portföye erişerek tüm fırsatları analiz ederek Alıcılara sunar.

YA DA BIRAKIN LÜLEBURGAZ GÜLER EMLAK DANIŞMANLARI UZMAN OLDUKLARI İŞLERİNİ YAPSINLAR!

Fikret GÖKDEMİR -

Mail: info@luleburgazemlakci.com

- Gsm: 0532 794 6649 - Ofis: 0288 4171401

 

Lüleburgaz emlakçıları, Lüleburgaz emlakçı, Lüleburgaz satılık kiralık daire arsa ilanları sitemizde inceleyin.. Lüleburgaz satılık arsa tarla daire,Lüleburgaz emlakçılar, emlak fiyatları, Lüleburgaz satılık sıfır daireler, sahibinden satılık daire, inşaat firmasından satılık daire, sahibinden kiralık daire, lüleburgaz sahibinden sıfır satılık daire, Celaliye köyü Hamitabat, Büyükkarıştıran, Küçükkarıştıran, Ahmetbey, Kırıkköy, Tatarköy, Eskitaşlı köyünde, Hamzabey, Ceylanköy, Turgutbey, Karaağaç, Karamusul, Çiftliköy, Evrensekiz, arsa, Lüleburgaz, emlak, tarla, arsa, daire, konut, ev, dubleks, satılık, kiralık, dükkan, iş yeri, atölye, çiftlik, fabrika, benzinlik, sanayi arsası, imarlı arsa, kat karşılığı arsa, büyük baş hayvan çiftliği, küçük baş hayvan çiftliği, meyvecilik, seracılık, ges, enerji, güneş enerjisi, sera bahçesi, meyve bahçesi, Lüleburgaz Güler Emlak'ta.



Kategoriler
02884171401

luleburgazemlakci.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir