İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Lüleburgaz da Yetkili Emlak Ofisi Dönemi Başladı!

Lüleburgaz da Yetkili Emlak Ofisi Dönemi Başladı!

Lüleburgaz da Zamanı Çok Kıymetli Olan Siz Sayın Emlak Alıcı ve Satıcısı.

Lüleburgaz yakın zamanda almak ya da kiralamak için emlaklar aradınız (internetten araştırdınız), bir Lüleburgazda kaç emlak ile ilgilendiniz. Beğendiğiniz emlak sayısı arttıkça aklınızdaki soru işaretleri de o kadar arttı değil mi? Her şey güzel ama resimlerde göründüğü gibi midir?  Sunulan tüm emlak bilgileri gerçekten  doğrumu, Kadastro yol  bilgileri varmı " Lüleburgaz Tapu Müdürlüğü kayıtlarında satışına engel haciz, ipotek vb sorun varmıdır..

Bunları cevapladınız diyelim. Yarattığınız her boş vaktinizde bunları tek tek gezerek zamanınızı harcamanız. Sizi uzman emlak danışmanınız arasa Bize şu kadar zaman verin istediğiniz kriterlerdeki emlakları bulayım ve sizi müsait olduğunuz bir gün içinde hepsini gezdireyim. Ne iyi olurdu. Zamanınızın çok değerli olduğu bir çok iş güç arasında bir pazar gününüzü sadece bir kez feda ederdiniz. Merak ettiğiniz tüm soruları cevaplasaydı siz emlağı incelerken üstelik tüm bu bilgileri de yasal evraklara dökup sizi rahatlatsa, tapu satışına kadar yanınızda gelip sizi tüm prosedurlerden çabucak kurtarsa daha ne isterdiniz değil mi?

Şimdi biz diyoruz ki, gelin bu rahatlığı birlikte değerlendirelim. Emlak alış ve satılarınızda  tüm adımlarda sizin yanınızda olalım. En kısa sürede hayal ettiğiniz emlağa kavuşmanız için kendi emlağımız için nasıl itina gösteriyorsak sizinki için de aynı özeni gösterelim.

Biz kim kimmiyiz? -www.gulergayrimenkul.com- Çünkü biz eğitimli, piyasaya hakim, rahat çalışan ve en önemlisi rahat çalıştığı için müşterisine fazla zaman ayıran bir emlak ofisiyiz.

Bizi siz seçeceksiniz. Kırklareli / Lüleburgaz bölgelerinde emlak almak / kiralamak istiyorsanız daha ne duruyorsunuz. Tüm soru ve istekleriniz için bizi doğrudan arayabilirsiniz. 

 

Ofis: 02884171401 

Gsm: 05324327916 -

Gsm: 05327946649 

https://emlakdanismanligi.net/



Kategoriler
02884171401

luleburgazemlakci.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir