İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Lüleburgaz'da Topraktan Temelden Ev Almak Karlımı

Lüleburgaz'da Topraktan Temelden Ev Almak Karlımı

Lüleburgaz da Topraktan (Temelden) Ev Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

Lüleburgaz da topraktan (Temelden) ev almak anlaşılacağı üzere henüz inşaatı başlamamış bir Lüleburgaz konut projesinden daire satın almak anlamına gelir. Lüleburgaz da hali hazırda tamamlanmış bir binadan daire almak yerine topraktan (Temelden) ev alma yönteminin tercih edilmesinin sebebi bazı avantajlarının olmasıdır. Elbette bu yöntemin riskli yönleri de bulunuyor. Ancak yine de avantajları ve karlılığı bu riski çok iyi değerlendirmeniz gerekir.

Lüleburgaz da topraktan (Temelden) ev almak dediğimizde akla ilk gelen avantaj evin daha uygun fiyatlı olmasıdır. Lüleburgaz da satılık Ev fiyatları sürekli artış gösterirken bu şekilde kar edebilme imkan’ınızın olması oldukça iyi bir fırsattır. Lüleburgaz da (Temelden) topraktan daire almak ne kadar karlı diye soracak olursak bu oran projeden projeye göre değişim göstermektedir. Lüleburgaz’da temelden (Topraktan) ev almak her halükarda anahtar teslim bir daire almaktan daha karlı olacağını düşünebilirsiniz. Ayrıca inşaat halindeki eviniz tamamlandıktan sonra satış değerinin artması neredeyse kesindir. Oturulur hale gelen evinizin prim yapma şansı olabilir.

Lüleburgaz da topraktan daire satın aldığınızda oturabileceğiniz daireler arasından dilediğinizi seçme imkanınız olur. Lüleburgaz daki dairenizin hangi katta ve cephede olmasına karar verebilirsiniz. Ayrıca seçtiğiniz daire henüz inşa edilmemiş olduğundan istediğiniz birtakım değişiklikleri yaptırma imkan’ınız olur. Eğer projeyi yürüten firmanın bankalarla anlaşması bulunuyorsa, Lüleburgaz’daki anlaşmalı bankalar size uygun kredi imkan’ları sunabilir. Bu kredi imkan’larından faydalanabilirsiniz.

Lüleburgaz Topraktan (Temelden) Konut Projeleri

Lüleburgaz gelişen sanayisi ve yenilenen ev projeleri ile en fazla göç alan Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesidir.Lüleburgaz giderek büyüyen bir ilçe olmaya devam ediyor. Lüleburgaz nüfusun artmasıyla birlikte daire ihtiyacı da haliyle artmakta. Lüleburgaz da bu doğrultuda hem yaşamak hem de yatırım yapmak için daire alma fikri rağbet görüyor. Lüleburgaz’da yaşam alanları, sosyal donatılar ve doğa manzaralarını içinde barındıran yeni konut projeleri ise oldukça ilgi görmekte. Özellikle yatırım yapmak için Lüleburgaz topraktan (temelden) ev projeleri tercih sebebi oluyor. 

Lüleburgaz Trakyanın merkezinde yer alıyor. Lüleburgaz’da eğitim, sağlık ve iş imkan’larının gelişmiş olması nüfus yoğunluğunu artırırken, üniversite ve iş imkanlarının fazla olması nüfusun niteliğini de artırıyor. Lüleburgaz’da bu sayede emlak sektörü de günden güne gelişiyor. Üstelik hem yerli hem de yabancı yatırımcıları çeken Lüleburgaz konut yatırımı yapılacak şehirler arasında en önde bulunuyor. Sonuç olarak Lüleburgaz’da topraktan (temelden) ev alma konusunda Lüleburgaz yeni projelerle ve bulundurduğu iş olanaklarıyla gözde şehirlerin en başında yer alıyor.

Temelden (Topraktan) Ev Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lüleburgaz’da eğer topraktan (temelden) ev almayı düşünüyorsanız Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanları’nızla iletişime geçerek topraktan (temelden) Lüleburgaz’da ev alma konusundaki endişelerinizi giderip kendinizi güvenceye alabilirsiniz. 

Dikkat etmeniz gereken kriterlerden ilki Lüleburgaz’da konut projesini yöneten müteahhit veya inşaat firmasının önceki projelerini araştırmaktır. Lüleburgaz’da daha önce güvenilir ve başarılı projeleri sonuç’landırmışmı? Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanları Lüleburgaz daki müteahhit ve inşaat firmaları hakkında çok tetaylı bilgi ve tecrübeye sahiptir.

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanları İnşaatın yapılacak olduğu arsanın imar planına uygunluğunu kontrol ederek tapu kayıtlarını inceler.

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanları Müteahhit ile sözleşme imzalarken dairenizin teslim tarihi ile ilgili net bir tarih ve güvence almanızı sağlar.

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanları sözleşmenizde nasıl bir daireye sahip olacağınız metre karesi, hangi kat olduğu, hangi cephe’de ve hatta banyo sayısıyla birlikte detaylı bir biçimde sözleşmede belirtilmesini sağlar. Bu sayede olası bir yanlış anlaşılmanın veya karışıklığın önüne geçilmiş olur.

Dikkat edilmesi gereken bir diğer kriter ise daire’nin kat irtifakı tapusudur. Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanları daire’nizin hangi katta tam olarak nerede bulunacağını sözleşme ile garanti altına alır.

Lüleburgaz da ev sahibi olmak isteyen tüketicilerin mağduriyet yaşamaması adına 2013 yılında çıkan 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanuna yönelik oluşturulan Ön Ödemeli Konut Satışları Hakkında Yönetmelik sayesinde konut satışlarındaki denetimin sağlamlaştırılması hedeflenmiştir.

Lüleburgaz Güler Emlak Danışmanları bu yönetmeliği çok iyi bilir ve sizin tüm haklarınızı korur.

 Her Bireyin İyi Bir Doktoru İyi Bir Avukatı Profesyonel Bir Emlak Danışmanı Olmalı?

Fikret GÖKDEMİR

Gsm: 0532 794 6649

Ofis: 0288 417 1401

Mail: info@luleburgazemlakci.com


Lüleburgaz Satılık, kiralık ev, daire, işyeri, arsa ilanları ile hizmetinizdeyiz. Sitemizi kullanarak en güncel emlak ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz...Lüleburgaz emlakçı listesi, Lüleburgaz satılık sıfır daireler, migros civarı satılık daire, Lüleburgaz sahibinden satılık daire, Lüleburgaz sahibinden kiralık ev, Yıldız, 8 Kasım, mahallesi, Kurtuluş,  mahallesinde, Emlakçılar odası başkanı, Lüleburgaz tapu müdürlüğü, telefon numarası, Sahibinden.com, Lüleburgaz satılık arsa, tarlafiyatları,  



Kategoriler
02884171401

luleburgazemlakci.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir